Fight Of the Bellys 08


image9



Hjärnkontoret:


Goddag och välkomna alla hjärnceller till niotusenetthundrafemtioandra REM mötet. Under gårdagen fick vi in klagomål från bland andra ryggen, sömncentrum, hjärtdepartementet, blodtrycksgruppen och endorfincentra. Därför har vi idag beslutat om att efter detta REM sömns-möte injicera förstärkta synintryck på smala attraktiva människor, bredda synintrycket på den egna magen och göra kikarna känsliga för sol. Vidare skall vi be testosetronkliniken öka den dagliga dosen med 216%, samtidigt som vi skall be muskelkontroll departementen hålla sig väldigt låga under morgondagen. -All in favor? - Ayy


Jag:


Igår vaknade jag med en märklig känsla. Det var otroligt fint väder, skinande bländande sol och jag kände mig fartfylld i hela kroppen. Sommaren är på väg. Jag har under vintern lagt på mig en hel del hull. Tittade mig i spegeln och insåg att magen ser ut som en tunna öl, dom annars så sketna musklerna har till och med dom övergivit mig. På väg ut till skolan känner jag hur jag går segare och hur osynkroniserad min kropp är med sig själv.

Märkligt är hur alla börjar gå i färggladare och tightare kläder så här års, medan jag själv sätter på mig något säckigt mörkt.

Men det spelar ingen roll för väl inne på skolkafeet väljer jag bort mjölken till kaffet och bestämmer med atminstone tre vänner att vi från och med imorgon skall gå på strikt anorektiker diet.


-Du, betyder det att vi kan svulla idag? Jag är riktigt sugen på en pizza.

-Jag också, vi kör ett sista race.


Hjärnkontoret:


Goddag och välkomna alla hjärnceller till niotusenetthundrafemtiotredje REM mötet. Gårdagens handlingar gick inte som vi planerat och därför får vi idag gå vidare med plan-B. I och med att det inte finns en sådan ännu är vi nu öppna för förslag.

-Jag tycker vi stänger av endorfincentrum ordentligt efter mötet. Så vi ger ett depressivt uppvaknande.

-Jag tycker vi ökar dosen av testosteron till det måste börja gymmas

-Jaha, all in favor? - AYY!


Jag:


Idag började dieten. Jag har varit och tränat och ätit fullkorns spaghetti med luft och vatten, och ris till middag. Det kändes bra, såg mig i spegeln och det var som att musklerna var tillbaka, magen var minimal. Härligt.


Gick på stan med ett linne och en lövtunn grön jacka. Shit vad man är hip.


00:16 - Åt på McDonalds


Ny dag friska tag


image6


Hallå där ute i stugorna!

Nu börjas det igen. Efter ett långt avbrott i bloggeriet ska det nu tas nya friska tag.
Jag ska försöka vara aningen mer frekvent och kontinuerlig denna gång. Det får bli mitt 1;a april löfte, för då har jag datumet att hänvisa till om jag inte håller vad jag mig själv lovat.

Vi ses snart igen...

 


RSS 2.0